Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео з особистого і творчого життя в Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала відео, створене нею і чоловіком Арсеном Мірзояном, присвячене мамі і гордості всієї України – Ніні Матвієнко.

Тоня надихнулася популярним треком Duck Sauce – Barbra Streisand. У кадрі зібрані моменти молодого життя Ніни: танці в національних костюмах, фото з радянських альбомів, виступи на сцені. Також, участь у ролику взяв співак Дзідзьо, Арсен Мірзоян та інші артисти естради.

"Вирішила присвятити трек мамі "Ніна Матвієнко". Вдячна кожному, хто зробив свій внесок і свою творчість в цю роботу. На відео вся моя сім'я і я", - написала Тоня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі соцмережі і шанувальники творчості Ніни Матвієнко оцінили створений шедевр і підтримали Антоніну.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко "обкурила" Арсена Мірзояна на шоу "Співають всі": схоже на сеанс екзорцизму. Артистка опублікувала процес "вигнання бісів"

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена. Дівчата зупинилися в заміському порту відпочинку "Navy" біля Київського моря.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом. Тоня жартівливо зазначила переваги свого обранця в їжі.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті. Обидві щасливо посміхаються і виглядають дуже свіжо.