На сторінці в Instagram відомого українського співака і композитора Олександра Пономарьова з’явився новий допис.

«Гарної неділі всім», - побажав він своїм підписникам, публікуючи морське фото із сонячної Грузії.

На знімку Пономарьов широко посміхається. Він одягнутий у футболку сірого кольору з рослинним орнаментом, а очі заховав за сонцезахисними чорними окулярами.

«Дякую, Вам також гарної неділі», «Дякуємо, навзаєм», «Дякую!!! Гарної Неділі Вам і Прекрасного, Позитивного Відпочинку!!!», - щиро дякують фанати співака.

Скрін, Instagram Олександра Пономарьова
Скрін, Instagram Олександра Пономарьова

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Дякую! Олександре, і Вам гарної і щасливої неділі! Чудового відпочинку і приємних пригод!», «Раз - ромашка. Два - ромашка. Біля моря сидить... Пономарьов», «Бомбезний краєвид!», «Дякую, навзаєм, як бачу, на світлині сонце майже в зеніті, так що трішки прохолоди Вам і гарних вихідних!», - додають інші.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани.

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.