Бог дарував нам кошти на порятунок, включаючи церковні таїнства Сповіді і Святого Причастя, а також до мощі святих, до чудотворних ікон і частого відвідування богослужінь, до яких слід вдаватися в часи хвороби або будь-якої небезпеки.

Під час молитви намагайтеся всіма силами направляти себе силами розуму і серця до спасіння, святих і церкви. І звертатися з подібними посланнями за будь-яких обставин. Тому зараз пропонуємо список з декількох молитов за близьких і рідних, за помилування, допомогу або зцілення, і за дітей.

Молитва, фото з gettyimages
Молитва, фото з gettyimages

***

Молитва за рідних і близьких

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Господи Iсусе Христе, Сину Божий, спаси, помилуй i охорони раба Твого (рабу Твою, рабiв Твоїх — iмена) Твоєю благодаттю (молитися якомога частiше).

Господи Iсусе Христе, Боже наш, покрий нас, рабiв Твоїх, вiд злоби супротивника нашого, бо сила його мiцна, єство ж наше пристрасне i сила наша немiчна. Але Ти, о Милосердний, збережи нас вiд збурення думок i потопу пристрастей. Господи, Найсолодший Iсусе, помилуй i спаси рабiв Твоїх: рiдних моїх (iмена) i всiх родичiв, друзiв, знайомих, сусiдiв, учителiв, благодiйникiв, усiх, хто любить i ненавидить нас, i кожну душу, що найбiльше Твоєї допомоги потребує.

***

За зцілення, допомогу, помилування

Спаси, Господи, i помилуй раба Твого (iм’я) словами Божественного Євангелiя Твого, прочитаного за спасiння раба Твого. Попали, Господи, терна всiх його грiхiв i нехай вселиться в нього благодать Твоя, що опалює, очищає й освячує всю людину навiки. Амiнь.

Молитва, pixabay.com
Молитва, pixabay.com

***

Молитва До Пресвятої Богородиці

О Пресвята Владичице Богородице! Пiдiйми нас iз глибини грiховної i визволи нас вiд наглої смерти та вiд усякого зла. Подай нам, Владичице, мир i здоров’я, i просвiти наш розум та очi сердечнi на спасiння, i сподоби нас, грiшних рабiв Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого, бо влада Його благословенна з Отцем i Пресвятим Його Духом. Амiнь.

Милосердя дверi вiдкрий нам, Благословенна Богородице, щоб ми, на Тебе надiючись, не загинули, а вiд усякого лиха Тобою визволилися. Бо Ти єси спасiння роду християнського.

Заступнице християн усердная, молитвенице до Творця надiйная, не вiдкинь молiння грiшникiв, але прийди швидше, як Благая, на помiч нам, що з вiрою взиваємо до Тебе: поспiши на молитву i скоро прийди на благання, бо Ти заступаєшся завжди за тих, що шанують Тебе, Богородице.

Пiд Твою милiсть припадаємо, Богородице Дiво. Молитов наших в час журби не вiдкинь, але з бiд визволяй нас, Єдина, Чиста i Благословенна. Пресвятая Богородице, спаси нас. Всi святi, молiть Бога за нас.

Молитва, скрін, відео YouTube
Молитва, скрін, відео YouTube

***

Молитва за рідних і хресних дітей

Господи Iсусе Христе, нехай буде милiсть Твоя на дiтях моїх (iмена), охорони їх пiд покровом Твоїм, збережи вiд усякого лукавого пiдступу, вiджени вiд них усякого ворога i супротивника, вiдкрий їм очi та вуха сердечнi, даруй зворушення та смирення їхнiм серцям. Господи, всi ми — творiння Твої, змилуйся над дiтьми моїми (iмена), i просвiти їх розум свiтлом розумiння Євангелiя Твого, i направ їх на стежку виконання заповiдей Твоїх, i навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти Бог наш. Амiнь.

***

Молитва за дітей до Божої Матері

О Пресвята Владичице Дiво Богородице, спаси i збережи пiд покровом Твоїм дiтей моїх (iмена), усiх отрокiв i немовлят, хрещених i безiменних, i тих, що в утробi материнськiй. Покрий їх ризою Твого материнства, зрости їх у страсi Божому i в покорi батькам, ублагай Господа мого i Сина Твого, щоб дарував їм корисне для спасiння їхнього. Доручаю їх материнському пiклуванню Твоєму, бо Ти є Божественна Покрова рабам Твоїм. Амiнь.

Молитва, скріншот: Facebook
Молитва, скріншот: Facebook

Нагадаємо, потужна молитва за щасливу сім'ю: ці слова повинен вимовити кожен

Як повідомляв "Знай.ua", потужна молитва до Богородиці за Благословення будинку: сильні слова, які повинен вимовити кожен

Знай.ua писав, митрополит Антоній розповів, чому віруючі УПЦ йдуть великою хресною ходою у День Хрещення Русі