У Львівській області сімнадцятирічний хлопець влаштував смертельну ДТП. З'явилося фото і відео з місця інциденту.

Подія трапилася о четвертій годині ранку в районі "Львів-Тернопіль" біля села Підберезці. Сам юнак був без прав і віз свою шістнадцятирічну сестру, передає портал Варта1.

За словами їхніх родичів, компанія їхала до Перемишляни до лікарні, бо у дівчини щось залізло у вухо, звідти їх відправили до Винників.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У якийсь момент автомобіль, яким керував підліток, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою на повній швидкості. В аварії загинув 22-річний водій вантажівки і шістнадцятирічна сестра. Самому ініціатору аварії вдалося вижити.

Аварії є серйозною проблемою для нашої країни. Згідно зі статистикою, щодня в Україні відбувається п'ятсот ДТП, в яких травмуються люди. За день від події помирають семеро людей.

З початку цього року в Україні сталося 29,5 тисячі ДТП, що майже на двадцять відсотків більше торішніх показників. За цей час від аварій загинуло чотириста п'ятнадцять осіб і 3,6 осіб отримали травми.

Раніше повідомляли, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Як повідомляв Знай.иа, під Києвом батьки посадили сімох дітей в багажник і потрапили в смертельну ДТП: їхали з річки.

Знай.иа писав, під Києвом зійшов з рейок товарний потяг: затримують 13 пасажирських рейсів.