Випадки, коли люди травмувались пробками, відкриваючи шампанське, відомі здавна. Мабуть, тільки діти не знають, що із газованими напоями варто бути надто обережними. Адже часто буває, що під дією газу, кришка із шаленою швидкістю вилітає, а напій фонтанує. Проте, як виявилось, можна травмуватись навіт звичайною пляшкою «лагідної» мінералки.

Про такий випадок тало відомо днями від 28-річного львів’янина Андрія Зубка. Про не надто приємний але у той же час курйозний випадок, він розповів своїм підписникам у соціальній мережі.

«Купить минералки и потерять глаз. Громко сказано, но, как говорится, до беды недалеко. Я не слишком часто что-то пощу в Фейсбук, но тут решил поделиться, чтобы таких, как я, было меньше. Не знаю, я такой везучий или еще у кого-то была такая ситуация, когда выстреливает пробка от минералки? Купил себе «Миргородскую», хорошая такая вода, давно ее покупаю, и вот, после того как компания уменьшила размер крышки, при открывании она просто выстреливает. Было у меня так несколько раз, но обходилось без приключений до сегодняшнего дня. Как только начал открывать пробку — выстрелила прямо в глаз. »

Перші кілька годин хлопець терпів біль і сподівався, що все минеться. Проте, коли травмоване місце розпухло і він практично перестав бачити оком він таки вирішив відвідати лікаря. Там йому оголосили невтішний діагноз «контузія очного яблука та пошкодження рогівки ока із крововиливом».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Хлопець вважає, що причиною його травми є саме зменшений розмір кришки на мінералці. Це нібито зробили в екологічних цілях, проте не продумали. Тепер її дуже важко втримати, до того ж, якщо пляшка поди розколочена, то і взагалі можна очікувати вибухового ефекту.

Як виявилось згодом, пресслужба торгової марки, яка випусає мінеральну воду, якою травмувався Андрій, невзовзі відреагувала на подію. Вони вибачились і пообіцяли допомогти із лікуванням.

Андрій погодився на їхні умови. Однак поки не впевнений, що історія закінчилась. Каже, що обовязково звернеться до суду, якщо лікування не дасть ефекту, а зір не відновиться повністю.

Нагадаємо, Похід у супермаркет завершився травмпунктом для неповнолітнього українця - наткнувся на металеву огорожу

Також Знай.uа писав 4-річний українець наткнувся на голку в маршрутці, батьки в паніці: "Ми пережили шок"

Як раніше повідомляв Знай.uа Українцям нагадали, чим небезпечні вікна для дітей влітку - "Не захистить…"