На Львівщині потяг протаранив автомобіль. Про це повідомили у поліції області.

Як зазначається, аварія трапилася сьогодні, 15 липня, поблизу міста Рава-Руська, приблизно о 8:00 ранку.

У поліції розповіли, що вантажний потяг протаранив легковий автомобіль марки Daewoo Nexia, за кермом якого була 37 річна жінка. Внаслідок зіткнення водійка загинула на місці.

Фото: Нацполиция, ДТП на переїзді
Фото: Нацполиция, ДТП на переїзді

Пізніше повідомили, що власниця Daewoo Nexia 1984 року народження – місцева мешканка. Крім неї, в автомобілі більше нікого не було.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На «Львівської залізниці» повідомили, що водійка авто не помітила звуко-світлового сигналу про наближення потяга, або ж проігнорувала його, і виїхала на колію.

Фото: ДСНС, ДТП на переїзді
Фото: ДСНС, ДТП на переїзді

Фото: ДСНС, ДТП на переїзді
Фото: ДСНС, ДТП на переїзді

Фото: ДСНС, ДТП на переїзді
Фото: ДСНС, ДТП на переїзді

У поліції підтверджують версію про те, що винуватицею аварії стала сама загибла, яка порушила правила проїзду залізничних переїздів, не зупинилася перед колією і проігнорувала всі попередження.

Рятувальникам на місці аварії довелося вирізати тіло загиблої з понівеченого автомобіля, а також відключати акумуляторну батарею та газову установку в машині. Наразі тривають роботи по деблокуванню загиблої з автомобіля.

Раніше повідомляли, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом батьки посадили сімох дітей в багажник і потрапили до смертельної ДТП: їхали з річки.

Знай.uа писав, під Києвом зійшов з рейок товарний потяг: затримують 13 пасажирських рейсів.