Відомий український співак, лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя має чималу армію прихильників. Тому артист часто тішить свою публіку новими фото чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Тарас Тополя здивував своїх прихильників незвичним образом. Співак сфотографувався у білій футболці та окулярах. Що цікаво, окуляри він одягнув іншим боком, завдяки чому мав ще кумеднішим вигляд.

Тарас Тополя, фото з instagram
Тарас Тополя, фото з instagram

У такому ж образі Тарас Тополя разом з іншими учасниками групи знялись для популярної мережі TikTok. Там вони станцювали під свою нову пісню "Маскарад". Варто зазначити, що гурт "Антитіла" виконав той самий танець, що й у кліпі.

@antytila_official

Став 🔥 якщо хочеш, щоб Тарас вийшов в таких окулярах на сцену!@top_team_housee 🧟‍♂️🥗#антитела #маскарад #antytila #пісня

♬ Маскарад - Антитіла

Користувачам мережі прийшлися до душі танці гурту "Антитіла" на чолі з Тарасом Тополею.

"Просто вогонь. Ви яку завжди неймовірно класні і круті. Обожнюю вас", "Топ контент", "Клас", "Дімчик, як завжди екстремалить, круті", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Багатодітна матуся Alyosha розповіла, як поєднує кар'єру і сім'ю: "у нас два няня". Alyosha нещодавно відсвяткувала 35-річчя.

Як повідомляє портал "Знай" Тарас Тополя з синами-козаками вселив віру перед матчем Україна-Швеція: "перемога за нами!" Тарас Тополя поділився з багатотисячною армією шанувальників зворушливим відео.

Також "Знай" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" сховався від дружини в темному містечку: вчіться, чоловіки. Відомий український музикант і співак здивував шанувальників своїми уподобаннями.