Блаженна Матрона ще за життя прославилася чудесами, що відбуваються навколо неї. Хворі зцілювалися, що знаходяться в сумнівах отримували довгоочікувану відповідь, а бездітні пари обзаводилися первістками після візиту до блаженної.

Матрону вважають покровителькою дівчат, які знаходяться на роздоріжжі і хочуть переконатися в праведності намірів свого обранця.

Молитися Матроні можна де завгодно-хоч в храмі, хоч перед її мощами, а хоч і у власному будинку. Перед тим, як відійти до Господа, Матрона заповіла своїм послідовникам відвідувати її могилу, обіцяючи допомагати їм і з того світу.

Молитва блаженної стариці Матроні:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" про блаженна мати Матроно, душею на небі перед Престолом Божим майбутні, тілом же на землі спочівающі, і данною ти понад благодаттю разлічния чудеса источающі. Призри нині милостивним твоїм оком на ни, грешния, в скорботах, болезнех і гріховних искушениих дні своя утримания, втіши ни, отчасния, зціли недуги наші лютия, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і обставин, умоли Господа нашого Ісуса Христа пробачити нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, імиже ми від юності нашея навіть до настоящаго дні і години согрешіхом, та твоїми молитвами получівше благодать і велику милість, прославимо в трійці єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь"»

Раніше повідомляли, молитва до Миколи Чудотворця в бідності: сильні рядки допоможуть у фінансову кризу.

Як повідомляв Знай.uа, натільний хрестик: Як правильно носити, і що не можна робити зі священним атрибутом.

Знай.uа писав, Гуцульщину прославила легендарна Чукутиха, її нащадки не відстають: "гени бабки не пропали".