У Львові Віктора Ющенка спіймали на п’яному кермуванні.
Про це повідомила кореспондентка порталу "Діло".
Так, стало відомо, що у ніч з 13 на 14 липня у Львові на проспекті Чорновола, 67 поблизу АЗС поліцейські виявили п’яного чоловіка, який керував автомобілем. Відомо, що водій автомобіля “Volkswagen” перебував у стані алкогольного сп’яніння, а прилад “Драгер” показав 3 проміле.

Нетверезий водій, скріншот  із відео
Нетверезий водій, скріншот із відео

Порушником виявився львів’янин Віктор Ющенко, що проживає у Шевченківському районі. При цьому чоловіка не вперше спіймали на кермуванні напідпитку. Він отримав вже другий штраф за аналогічний вчинок.

Нетверезий водій, скріншот  із відео
Нетверезий водій, скріншот із відео

Варто зазначити, що нетверезий водій своєї вини не визнавав і хотів їхати далі та навіть просив у правоохоронців, які його зупинили, допомогти “підштовхнути” автомобіль. В результаті інциденту патрульні поліцейські склали на чоловіка відповідні протоколи та допомогли йому викликати тверезого водія, який забрав авто.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що нетверезого депутата затримала поліція: "дихати в трубочку" навідріз відмовився

Як повідомляв портал "Знай.uа", львівським водіям подарували свіжу "вафлю", але на неї можна тільки дивитися: штраф 425 грн

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві голий чоловік на дорозі влаштувався замість подвійної суцільної: "Все нормально, просто жарко..."