Стало відомо про інцидент, який стався з маленькою дівчинкою у Львові. П'ятирічна дитина проковтнула батарейку, і це спровокувало опік стравоходу.

Про це повідомив дитячий хірург Олександр Колодей.

Стався даний інцидент в суботу, 10 липня. У Львівську обласну дитячу лікарню госпіталізували п'ятирічну дівчинку, яка випадково проковтнула батарейку.

Рентген, фото: вільне джерело
Рентген, фото: вільне джерело

Лікарі екстрено почали її витягувати, однак, вона встигла викликати опік і набряк стравоходу. Деякий час вона буде перебувати під наглядом лікарів, адже, невідомо, чи залишаться там рубці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Спочатку вона сказала батькам, що проковтнула монетку, і через деякий час почався дискомфорт в горлі. Ті викликали бригаду швидкої допомоги, а вони лише порадили випити знеболюючі.

Вранці ситуація лише посилилася, і батькам довелося звернутися до лікарів знову.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Вже у Львові дівчинці зробили рентген, і на знімку з'явився сторонній предмет круглої форми. Дівчинку відразу ж прооперували, і виявилося, що це була далеко не монетка, а батарейка.

Швидка допомога, фото: Unian
Швидка допомога, фото: Unian

Вона спровокувала набряк і опік всередині організму. Чим все закінчиться для дівчинки-поки що невідомо, так як можуть з'явитися рубці через час. На спостереження за дівчинкою піде не менше 3-4 тижнів.

Нагадаємо, що через помилку акушера породіллі видалили важливий орган: світить до 5 років. Акушер-гінекологу приватної клініки повідомили про підозру

Як повідомляв портал Знай.ua, блискавка влучила в підводу з людьми: підліток У РЕАНІМАЦІЇ, кінь на тому світі. При попаданні блискавки кінь помер моментально, а чоловіків розкидало в різні боки.

Також Знай.ua писав, що підлітка забрали зі школи з простреленою головою, причини трагедії вражають.