На Закарпатті рятувальники ДСНС ліквідовують наслідки негоди. Вони відкачують воду з затоплених будівель та розбирають завали.
Про це повідомляє пресслужба МВС України у фейсбук.
Так, стало відомо, що у понеділок, 12 липня для повітряного моніторингу та вивчення масштабів лиха, завданого водною стихією у Рахівському районі, рятувальники зробили обліт території гвинтокрилом.

Фото: МВС Україна
Фото: МВС Україна

Вдалося з'ясувати, що паводковими водами було підтоплено 171 дворогосподарство, в тому числі 101 житловий будинок, 1 житловий будинок зруйновано. Також пошкоджено 10 одиниць автотранспорту.
Фото: МВС Україна
Фото: МВС Україна
Рятувальники зазначили, що пошкоджено ґрунтову дорогу по вулиці Стебний в селищі Ясіня завдовжки 4 кілометрів та асфальтне покриття протяжністю 300 метрів. Знищено 54 мостові переходи до житлових будинків та пошкоджено берегоукріплення. Через перезволоження ґрунту зафіксовано зсувні процеси, в зоні яких знаходиться 20 житлових будинків.

Фото: МВС Україна
Фото: МВС Україна

Варто зазначити, що рятувальники ДСНС разом з гвардійцями досі ліквідовують наслідки паводків.

Фото: МВС Україна
Фото: МВС Україна

Нагадаємо, раніше Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм " Ельза"

Також "Знай" писав, що сильна злива затопила поля і городи українців, води - на 40 сантиметрів зверху: "Пшеничка пропала...."