Відома українська телеведуча, журналістка, зірка проекту "Холостяк" і ведуча шоу "Ходять чутки " на платформі YouTube Раміна Есхакзай розповіла, що зіткнулася з несподіваною реакцією коментатора на інтерв'ю одного зі своїх гостей - соціального психолога Олександра Шахова.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Вчора на Ютубі, передплатниця активно намагалася довести, що герой свіжого інтерв'ю - хам. Я вирішила дізнатися: "чому?" Виявилося, що йому написала дівчина, яка завагітніла від залицяльника і він сказав, що це її відповідальність, з ким лягає в ліжко. На її думку, чоловік не несе відповідальність і взагалі жінку можуть схиляти до сексу без презерватива, і вона не може відмовити», - підписала вона знімок.

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

"Я, напевно, хамка, тому що вважаю, що кожен раз, коли дівчина займається сексом з чоловіком без презерватива, або «з», вона знає про ймовірність народження дитини. І добре було б заздалегідь обговорити з чоловіком, що буде якщо... А ці історії, що хтось когось змусив, вона не знала, як відмовити, це як? Секс ніколи не буде приводом для відносин", - додає вона в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

"Якщо хтось змушують - це вже насильство. І треба не скромничати і соромляться, треба бігти від такого хлопця», - резюмує вона.

«Схиляти... не може відмовити? хмм, дуже цікаво, є й інші способи запобігання, і вже зрозуміло, якщо чоловік лягати в ліжко, це не означає, що він хоче народження дитини... сподіваюся, ця дівчина просто юна і дурна в силу відсутності досвіду», «Блін, дівчатка, це ваше тіло ж», «Якщо змушує, то, як мінімум, послати і забути про нього, максимум заяву», - підтримують в коментарях свою улюбленицю її віддані фанати.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська дала слушну пораду перед розлученням: "будуть сунути перчик в..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль повалялася в ліжку з шикарною блондинкою: всі чоловіки заздрять

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських показала нелегке закулісся концертів: їжа і сон лише в дорозі