У Львівській області скаржаться на навалу змій. За добу вже три людини отримали укуси.

В нашій країні почастішали напади плазунів. За останні півроку відомо про шість випадків нападу. Протягом доби, 10 липня, три людини опинилися в лікарні через укуси цих тварин.

Як повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, одна з постраждалих від укусу-тринадцятирічна дівчинка. У селі Свидник Дрогобицького району змія вкусила її в праву ногу.

Того ж вечора до лікарні потрапила 41 - річна жінка з села Карпатське Стрийського району-змія вкусила її в праву стопу.

Третин постраждалої 34-річної львів'янки змія вкусила в стопу. Постраждала була доставлена в Перемишлянську центральну районну лікарню.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відзначимо, що така ж проблема на курортах, розташованих на узбережжі Чорного і Азовського морів. За словами туристів, які вже встигли "познайомитися" з цими тваринами, особливо багато змій в Приморську, Урзуф, Мелекіно і Азовській Ялті.

Раніше портал Знай.uа писав, що Кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні.

Як повідомляв Знай.ua, над Києвом нависла незвичайна " хмара-ковадло: унікальне видовище зняли на камеру. Над столицею нависло незвичайне Хмара у формі ковадла, яке досить не часто можна побачити.

Також портал Знай.ua писав, що спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території. У деяких регіонах Київської області переросли в град і шквальний вітер. Хвацько досягає 15-20 метрів в секунду.