В Карпатах рятувальники допомогли транспортувати жінку, які стало зле до медиків.
Про це повідомляє пресслужба МВС України на сторінці у фейсбук.
Так, стало відомо, що у понеділок, 6 липня о 18:40 до рятувальників смт Верховина надійшло повідомлення про те, що 17 туристів спустилися з гори Чивчин в село Буркут, Верховинського району. Одній з туристок стало зле, вона періодично втрачала свідомість.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Оскільки проїзд автомобільним транспортом до села Буркут відсутній з 25 червня, була необхідна допомога рятувальників по транспортуванню постраждалої до медиків", - сказано у повідомленні пресслужби МВС України.


Варто зазначити, що о 20:10 рятувальники прибули до постраждалої та на ношах транспортували її до автомобіля. Рятувальники разом із потерпілою вирушили назустріч швидкій. О 21:20 жінку передали медикам у селі Дземброня. Наразі про її стан нічого не відомо.

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста чоловікові стало погано, в результаті чого він помер. Його помітили небайдужі перехожі. На місце події вони викликали наряд патрульної поліції та бригаду швидкої допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo. Відомо, що молодого чоловіка пограбували і побили.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови. Про моторошну знахідку правоохоронців повідомили сусіди, які тривалий час не бачили померлого та почали хвилюватися