Стало відомо про негоду у Львові. У центрі міста пройшла велика злива, а вітер повалив дерево. Місцеві жителі стурбовані.

Не встигли жителі Львова прийти до тями після бурі, яка була кілька днів тому, як раптом, негода приготувала чергові випробування. Сильний вітер поламав дерева, пробив дахи, а сильна злива затопила вулиці міста.

У середу, 30 червня пройшов дощ, і мер Андрій Садовий розповів, що найбільше постраждали вулиці: Київська, Сахарова, Наливайка, Дорошенка і Ферманська.

Через дерева, що впали, був зупинений електротранспорт, також є деякі проблеми з рухом громадського транспорту в районі Привокзальної та у Винниках.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Рятувальники почали боротися з ліквідацією наслідків повені.

Також, місцеві жителі в соціальних мережах почали ділитися роликами і фотографіями повалених дерев і зруйнованих автомобілів.

Нагадаємо, що температура повітря 1 липня в Україні становитиме 26-28 градусів, однак, у Львівській області буде свіжіше, там стовпчики термометрів піднімуться до +22+24 градусів.

Опади пройдуть по всій території України, і лише кільком регіонам вдасться залишитися сухими.

Синоптики раніше повідомляли, що Липень швидше за все буде схожий на Червень. А саме-спека буде перетинатися з сильними зливами і грозами.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.ua писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.