З Львівської області прийшли доволі радісні новини, які можуть дати привід для гордості всій країні. У 2021 році на Львівщині 77 осіб склали Зовнішнє Незалежне Оцінювання (ЗНО) на 200 балів. Троє з цих двох сотень заробили максимальну кількість балів з двох предметів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

ЗНО, кадр з відео
ЗНО, кадр з відео

За словами начальниці відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи Департаменту освіти Львівської ОДА Ірини Сислюк, нинішні показники проходження ЗНО дуже хороші. Ще такої кількості 200-бальників Львівщина не мала, тому це рекорд.

Зокрема, ЗНО з англійської мови на максимальну кількість балів написала 31 особа, хімію - 2, математику - 20 (12 з них є випускниками фізико-математичного ліцею).

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Троє учнів з Львівської області на 200 балів написали ЗНО з української мови та літератури. При тому, що в цілому по Україні ЗНО на 200 балів з цього предмету написали тільки 5 учнів.

Українську мову на 200 балів склав лише один абітурієнт. Троє мають найкращі результати з історії України, стільки ж з фізики. Біологію на 200 балів написали 14 учнів. А от найкращих з географії на Львівщині немає.

Троє абітурієнтів на Львівщині отримали максимальні бали з двох предметів, тобто мають по 400 балів. Всі вони випускники Львівського фізико-математичного ліцею і складали на максимум ЗНО з математики та фізики.

Раніше повідомляли, Виш приймає абітурієнтів з 130 балами ЗНО, батьки в гніві: "Навіщо атестат на 11?".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік із судимістю душив 10-річну дівчинку, але поліція його відпустила: переплутав зі своєю сестрою.

Знай.uа писав, карантинне ЗНО-2021: більше 30% абітурієнтів не здали головні предмети, Міносвіти заявило про катастрофу.