З Львівської області прийшли новини гастрономічного характеру, які можуть викликати напад слиновиділення, так що обережно! В одній з мереж ресторанів, які знаходяться у Львові і в Тернополі, вирішили "узаконити" нібито унікальний рецепт дерунів з м'яса у вигляді бургера.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПредставники ресторану заявили, що це саме у них створили авторський рецепт дерунів з м'яса у вигляді бургера під назвою "Друнгер".
Про це розповів українським журналістам власниця мережі даних закладів.
"На перший погляд здається, що це звичайний бургер. Але замість булочки ми додаємо картопляні деруни. Між ними котлета з яловичини і свинини, сир чеддер. А покращує смак свіжий салат, помідор і соус BBQ власного приготування", — заявила жінка.
Щоб наші читачі не нудьгували, ми знайшли в мережі рецепт схожої страви, який називається "Бульба бургер".
Натерти картоплю і білий лук на дрібній тертці. Масу процідити через сито, посолити, поперчити, додати яйце, трохи борошна. Посмажити на сковороді на рослинній олії картопляні булочки. Для цього на сковороду поставити два спеціальних кулінарних кільця в які розмістити картопляну масу і смажити до напівготовності.
Потім розмістити їх на деко і довести до готовності в духовці. Фарш для бульбургерів кілька разів вибити об стіл щоб він став міцним. З фаршу сформувати тонкі котлети і обсмажити їх з двох сторін до готовності. Помідори нарізати кільцями. Червону цибулю нарізати кільцями, злегка обсмажити і додати до неї цукор, закарамелізувати.
Мариновані огірки нарізати кубиками. Сир яскраво-жовтий "чедр" нарізати квадратиками. Збираємо бульбульгеры. Готові картопляні булочки спочатку змастити сметанкою. Зверху покласти лист салату, два колечка помідора внахлест, потім котлету, кетчуп, огірки, кільця цибулі, сир.
Решту картопляних булочок змастити сирним соусом, і розмістити їх на верх наших бульбургерів соусом донизу. Підігріти наші бульбургери в духовій шафі або мікрохвильовці щоб сир розплавився.
Раніше повідомляли, котлети з брусницею прикрасять стіл: домашній рецепт для гурманів.
Як повідомляв Знай.uа, холодний борщ вгамує голод у спеку: старовинний рецепт від наших бабусь.
Знай.uа писав, смачні кульбаби: як приготувати варення і настоянку з сонячної квітки.