На Львівщині водій на BMW збив неповнолітню львівську тріатлоністку Єву Сороку. Дівчину з травмами госпіталізували в дитячу лікарню.
Про це повідомляє "ZAHID.NET".
Так, стало відомо, що у неділю, 27 червня, близько 12:30, на Львівщині у місті Брюховичі сталася аварія. Там, автомобіль марки BMW, за кермом якого був 32-річний львів’янин, наїхав на 15-річну львів’янку, яка їхала на велосипеді.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Як розповів президент Федерації триатлону Львівщини Богдан Михайлусь, дівчина разом із групою спортсменів поверталася з підготовки до змагань у Брюховичах. У цей момент водій BMW їхав назустріч та при повороті на бічну вулицю збив її. На місце пригоди одразу ж викликали наряд поліції та бригаду швидкої допомоги.

Унаслідок аварії дівчина отримала струс головного мозку, множинні травми голови, тіла та кінцівок, закритий перелом лівої ключиці. Велосипедистку госпіталізували у Міську дитячу клінічну лікарню Львова.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Наразі всі причини та обставини аварії у Брюховичах встановлюють спеціалісти. Ведеться слідство.

Раніше повідомляли, неадекват мало не насадив маршрутника на сталевий кулак: "Я щас поліцію викличу!".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Києві велосипедист загинув через п'яного перехожого: "Штовхнув на дорогу".

Знай.uа писав, київських водіїв змусять вчити нові дорожні знаки: головні зміни в ДСТУ.