На Львівщині 10-річний хлопчик втік з дому, рятуючись від матері в якої були галюцинації.
Про це повідомляє "zaxid.net".
Так, стало відомо, що у суботу, близько 13:30 пустомитівські поліцейські знайшли 10-річного Олега Гайдука, який в 03:00 ночі втік з дому. За словами хлопчика він провів ніч у закинутому автомобілі аби врятуватися від матері. Відомо, що хлопчик разом з матір'ю мешкає у Пустомитах. Жінка хворіє на шизофренію, перебуває на обліку у Львівській обласній психіатричній лікарні.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Виявилося, що у ніч з 25 на 26 червня їй знову стало погано. У жінки почались галюцинації, їй здалося, що в її сина вселилися демон. Хлопчик розповів, що вона хотіла його вбити, тому злякавшись за своє життя він просто втік з дому.

Дитина ночувала у закинутому авто неподалік власного дому. Поліцейські розшукували хлопчика кілька годин, а тим часом матір хлопця знову госпіталізувати до лікарні. Подальшу долю Олега Гайдука визначатимуть соцслужби.

Нагадаємо, раніше "моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок.

Як повідомляє портал "Знай" у Харкові поліція зняла з даху потенційного самогубця: готовий був зробити фатальний крок. Чоловік забрався на дах, і збирався з силами, щоб звідти зістрибнути.

Також "Знай" писав, що у Києві у чоловіка стався напад, впав посеред дороги: врятували за секунду до непоправного. Патрульні побачили чоловіка, який впав на асфальт і зупинилися щоб йому допомогти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще