Молода українська співачка Роксолана Сирота, яка виступає під псевдонімом ROXOLANA випустила пісню на поезію видатної письменниці Ліни Костенко.

Про це повідомляє портал "Львів місто натхнення".

Співачка ROXOLANA дебютувала з піснею "Очима" — для першого треку вона вибрала поезію Ліни Костенко "Очима ти сказав мені: люблю". Варто зазначити, що прем'єра пісні стала початком великого арт-проєкту UkraineIs, який об’єднає сучасну музику і українську поезію. До того ж незабаром ROXOLANA представить мініальбом на основі поезії українських авторів.

ROXOLANA, заставка до офіційного треку
ROXOLANA, заставка до офіційного треку

Дівчина з дитинства займається музикою. При цьому вона відмітила, що добре знає наскільки пластична українська поезія і як цікаво вона може звучати разом з музикою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ідея записати окремий мініальбом на слова відомих поетів була у мене давно, але реалізувати її «допоміг» карантин — я просто закрилася в студії і багато експериментувала з музикою і словами. Я хочу показати, що українська поезія може звучати класно і сучасно, незалежно від того, коли вона була створена", — зазначила ROXOLANA

До того ж ROXOLANA відмітила, що все життя спілкується українською мовою і хоче, щоб українська молодь не лише говорила, але й співала рідною мовою.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська показала українцям непристойний жест: "Колода більш пластична".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."