27 червня 2021 року, в неділю відбувся напівмарафон у Львові, в ході якого помер один з його учасників.

Про це особисто повідомив міський голова Андрій Садовий, на своїй сторінці в Telegram. Йдеться про 23-річного хлопця. Юний українець не добіг до фінішу всього 200 метрів. Мер міста висловив глибокі співчуття його рідним і близьким.

напівмарафон / скріншот з відео
напівмарафон / скріншот з відео

"Велика біда на напівмарафоні. Хлопець, 23 роки, не добіг 200 метрів. Медики тільки констатували смерть. Більше інформації на брифінгу о 12: 00. Співчуття рідним і близьким!", - пише Андрій Садовий у публікації.

Організатори напівмарафону припинили змагання, яке у Львові проводиться вже вшосте. Даний спортивний захід передбачає індивідуальні забіги на 4,2, 10 і 21 кілометр. Крім одиночних дистанцій, передбачені також і командні змагання, включаючи естафету і дитячі старти (на 100, 500 і 1000 метрів).

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Не забули і про сімейні парочки, для яких влаштували відповідні забіги на дистанцію 1,6 км.

Нагадаємо, відома спортсменка розбилася в ДТП, близькі не можуть повірити: "Заснула за кермом". 21-річна дівчина була третьою і в той же час єдиною дитиною в сім'ї. Молодший син прожив всього кілька днів.

Як повідомляв "Знай.ua", напівмарафон 27 червня: у Львові перекриють десятки вулиць, список.

Знай.ua писав, чемпіон у донорстві та переможець у марафоні: потужна історія офіцера ЗСУ, який вже сотню разів ділився життєвим еліксиром