У Львові до патрульних звернулася перелякана жінка - у її маленького сина піднялася температура і почалися судоми. Дитині потрібно було терміново в лікарню.

Про це розповіли в пресслужбі Патрульної поліції України

"Нашого сина судомить від високої температури - допоможіть", - з такими словами звернулася до патрульних мати дитини.

"Вчора ввечері, коли місто і львів'яни приходили до тями після негоди, а ускладнення в Русі були майже на кожній вулиці, до інспекторів підбігли стурбовані громадяни.
Вони благали допомогти, тому що їх 2-річному синові було дуже погано. Від високої температури дитину зводило судомою", - йдеться в повідомленні.

Патрульні Володимир Солтіс і Маркіян Діма посадили до себе в службове авто маму з малюком, а батько сімейства поїхав слідом за ними.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Незважаючи на значні ускладнення руху, патрульним вдалося відносно швидко дістатися до лікарні, яка знаходиться на вулиці Пилипа Орлика.

"Ми щиро дякуємо всім, хто надав дорогу спецтранспорту з увімкненими світловими та звуковими сигналами.
Кожна хвилина була на вагу золота, адже хлопчикові ставало все гірше. Бажаємо дитині якнайшвидшого одужання!" - написали у відомстві.

Нагадаємо, раніше "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок. Патрульні отримали виклик від хлопця, який розповів, що його кохана хоче покінчити життя самогубством, і випила багато різних пігулок.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові поліція зняла з даху потенційного самогубця: готовий був зробити фатальний крок. Чоловік забрався на дах, і збирався з силами, щоб звідти зістрибнути.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві у чоловіка стався напад, впав посеред дороги: врятували за секунду до непоправного. Патрульні побачили чоловіка, який впав на асфальт і зупинилися щоб йому допомогти.