Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу ведуча програми "ТСН" розмістила на своїй сторінці в соцмережі цікавий пост, в якому вона розповіла, чим займатиметься у відпустці.

"Конкурс ❣️ і подарунки 🎁 для тих, хто любить готувати 👨‍🍳👩‍🍳 Або ж поки думає, що не любить і хоче спробувати 😀 Я вже в ці хвилини вважаюся людиною у відпустці. І приготування смаколиків - один з моїх "пунктів" в плані на найближчі тижні. Можу навіть приготувати щось на замовлення моїх підписників 😀, тому якщо є ідеї і пропозиції - пишіть в коментарях!" - написала Падалко.

"Просто подобаєтеся як людина і ведуча, гарного відпочинку вам 😊", "Клас! Теж готую Марічка) 💝💝💝", "Гарної Вам відпустки!" - коментують пост користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко показала природну красу в прямому ефірі: "Ніякого макіяжу".

Нагадаємо, Марічка Падалко розчулила фото з дорослою донькою: "Діти швидко ростуть". Донька ведучої Катерина вже закінчила молодшу школу і готується до випускного балу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко пояснила батькам, як спілкуватися з доньками на пікантні теми: "Не всі готові". Телеведуча розмістила пост до Дня жіночого менструального здоров'я, в якому зачепила важливу тему.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко поділилася сімейним рецептом пісочного печива.