Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яку в народі охрестили "королевою етикету", часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Цього разу 39-річна знаменитість опублікувала в Insta Stories цікавий ролик, в якому вирішила навчити українців, як правильно тримати пальці під час чаювання. Такі відео Фреймут знімає в рамках рубрики під хештегом #етикетзфреймут.

"Як правильно тримати пальці, коли п'ємо з чашки – мізинець розтопирювати? Ні. Мізинець вбік має пояснення. У 1600-х роках чай потрапив до Європи, був дорогим. Його подавали в маленьких горнятках без вушок. Горнятка пекли пальці, тому мізинець відтопирювався. У 1707 році німці винайшли вушко до чашки. Більше немає причин відтопирювати маленький палець", - зазначила телеведуча.

Ольга Фреймут, скріншот з Insta Stories

Ольга Фреймут, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ольга Фреймут, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут ніжно привітала дорослу доньку: "Наша гордість". 15-річна дівчинка закінчила престижну англомовну школу в Києві. Також одночасно вона навчалася і в звичайному українському навчальному закладі.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала свою версію "Сексу у великому місті": королева етикету і три подружки.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна донька Олі Фреймут вперше показала хлопця, доросла не по роках.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Фреймут обсмоктала морозиво і взялася за устриці: як правильно.