Стало відомо про жителя Львова, який поклявся більше ніколи не їздити в Одесу на відпочинок. У чому причина такого різкого рішення.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Письменник Петро Яценко обурено повідомив, що більше ніколи не поїде до Одеси відпочивати.

Все тому що, на думку чоловіка, як би то не було сумно усвідомлювати, туристичний сервіс в країні абсолютно не розвивається, а навпаки. Багато років він підтримував українських представників туристичних послуг, але, в цьому році все ее поїхав відпочивати до Туреччини, і жодного разу не пошкодував.

"Коли ми виїжджали, молода адміністраторка на мій чемний смолл-толк “приїжджайте до Львова, у нас теж красиво” заявила: “Что я не видела в єтом вашем Львове? Наша культура — в Питере! Вот там красиво!” - каже чоловiк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спочатку їздив до Одеси, так як це був патріотичний порив. Жили з сім'єю в приватному пансіонаті, і через дорогу відразу було море. Через пару років вони вирішили змінити готель, і оселитися ближче до моря. Пляж, До слова, був ще чистим, але, там так і не з'явилося ніяких ознак цивілізації.

Пост в Facebook, фото: скріншот
Пост в Facebook, фото: скріншот

"Коли сума грошей, які я привіз в Одеську область, стала доходити до десятка тисяч доларів, я задумався. Період підтримки вітчизняного виробника наближався до кінця " - розповідає чоловік.

За п'ять років не відбулося ніяких поліпшень, і стало тільки гірше. Цього року вони з родиною вирушили до Туреччини, і віддали ті ж 40 тисяч, 2 з яких - тести на коронавірус, і ще 3 - екскурсія на трьох.

Пост в Facebook, фото: скріншот
Пост в Facebook, фото: скріншот

"За дев'ять днів відпочинку нам нічого не набридло. Все було різноманітне і свіже. Плюс напої на будь-який смак в барі, бургери і свіжа випічка в проміжках між сніданком, обідом і вечерею. На кожному кроці висіли санітайзери, на вході в їдальню кожному щоразу видавали одноразову маску. Словом, висновки робіть самі. Не маю жодних аргументів, щоб знову їхати в Одесу-Затоку і везти туди свої гроші " - продовжив письменник.

Нагадаємо, 5 кращих українських курортів з термальними водами, які замінять відпочинок на морі

Як повідомляв портал "Знай.ua" , черв'як спокійно бігав по тарілці: українцю на пляжі підсунули ожилий " делікатес"

Також "Знай.ua" писав, відпочинок на Азовському морі 2021: українців відлякали" кусючі " ціни і крижана вода