Львівські випускники розповіли, як змогли скласти ЗНО з англійської мови на 200 балів. Про це повідомили на порталі "Діло".

Львівські випускники поділилися секретами підготовки до ЗНО 2021. Деякі з них займалися з репетиторами, але були і ті, хто готувався самостійно.

Учениця Львівського ліцею № 45 Тетяна Уфімцева каже, що готувалася з репетиром протягом двох років і в кінці 10 класу вже мала підготовку на 194-196 балів. У 11 класі вона взялася за підготовку до іспиту IELTS (Міжнародна система тестування англійської мови призначена для тих, хто прагне вступати до вузів англомовних країн, проходити практику або іммігрувати-ред.), Це дуже допомогло їй у здачі ЗНО.

"Я вважаю, що до української мови варто починати готуватися мінімум за рік, з літа, за умови якщо працювати з репетитором. Але якщо готуватися самостійно, знадобиться ще більше часу. Знаю учнів, які готувалися самостійно і склали його на 190 балів, це теж можливо. Багато що залежить від вчителя. Також потрібно купувати додаткові матеріали, спеціальні книжки. Я вважаю, просто на шкільних уроках так добре підготуватися дуже складно. Планую вступати до Українського католицького університету за напрямами ІТ та бізнес-аналітика."- сказала Тетяна Уфімцева.

Тетяна Уфімцева, фото: dilo.net.ua
Тетяна Уфімцева, фото: dilo.net.ua
Тетяна Уфімцева, фото: dilo.net.ua

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Учень Львівської ЗОШ № 60 Дмитро Мельник розповів, що його сестра займається репетиторством і дуже допомогла йому в підготовці до ЗНО. Крім того хлопець дивився серіали англійською мовою і слухав носіїв мови.

"Я думаю, що добре підготуватися можна і самостійно. Все залежить від докладених зусиль і часу. Це стосується всіх предметів. Зараз я думаю про вступ на Міжнародні відносини, хочу поєднувати в навчанні політику і економіку."- сказав Дмитро Мельник.

Дмитро Мельник, фото: dilo.net.ua
Дмитро Мельник, фото: dilo.net.ua
Дмитро Мельник, фото: dilo.net.ua

Учениця Львівського ліцею №52 Ксенія Кравець розповіла, що в підготовці до ЗНО їй дуже допомогли заняття з репетитором.

"До англійської я готувалася починаючи з жовтня з репетитором, займалися раз на тиждень. Вважаю, що репетитори в цій справі не головне, просто важливо бути організованою людиною. Особисто я мала репетиторів тільки з двох предметів з чотирьох. Маю на меті вступити до Варшавської кіношколу."- розповіла Ксенія Кравець.

Ксенія Кравець, фото: dilo.net.ua
Ксенія Кравець, фото: dilo.net.ua
Ксенія Кравець, фото: dilo.net.ua

Нагадаємо, що українські вузи накрутили ціни на навчання: що пропонують абітурієнтам у 2022 році

Як повідомляв портал "Знай.uа", "все про вступ-2021": абітурієнтам пояснили, як працює алгоритм адресного розміщення

Також, "Знай.uа" писав, що школярка збирається оскаржити результати ЗНО-2021 через неправильне запитання: правильної відповіді немає