До кінця літа 2021 року у Львові з'явиться 30 прогулянкових маршрутів для собак. У зв'язку з цим у місті встановлять 150 станцій для прибирання за чотирилапими.

Про це повідомив директор ЛКП "Лев" Андрій Пінчук у коментарі Львівському порталу.

Як стало відомо, ЛКП "Лев" розмістив відповідний тендер на порталі публічних закупівель Prozorro.

Дана станція являє собою конструкцію з опорною стійкою, інформаційною табличкою і двома боксами для зберігання поліетиленових пакетів для собачих відходів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За словами Пінчука, встановлювати ці станції будуть в межах облаштування 30 прогулянкових маршрутів. На одному маршруті розмістять 5 станцій для прибирання за собаками.

Де пролягатимуть нові маршрути, поки не відомо. Але займатися ремонтом станцій, заправкою і вивезенням відходом займеться ЛКП "Лев".

Даний проект коштуватиме 540 тисяч гривень.

Як розповів Андрій Пінчук, у Львові вже є станції для прибирання за собаками, вони облаштовані на Сихові, в парках і поруч з майданчиками для вигулу.

Нагадаємо, ще в 2019 році Львівська міськрада зобов'язала власників прибирати за своїми тваринами. А тих, хто ігнорує це правило, повинні штрафувати відповідно до ст.152 Кодексу України Про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, раніше Напівмарафон 27 червня: у Львові перекриють десятки вулиць, список

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці рятуються від палючого сонця біля води: топ кращих місць для відпочинку під Львовом влітку 2021

Також «Знай.иа " писав, що Львівським водіям подарували свіжу "вафлю", але на неї можна тільки дивитися: штраф 425 грн