Популярна співачка Лоліта Мілявська має чимало шанувальників. Тому зірка часто тішить їх новими хітами або відеороботами. А нещодавно артистка знялася в короткометражному фільмі режисера Саші Сьоміна.

Про це Лоліта Мілявська написала на свій сторінці в instagram.
Так, стало відомо, що Лоліта знялася в короткометражці про відносини. При цьому вона розповіла, що режисер Саша Сьомін зняв все, через конфлікт, пов'язаний з мавзолеєм Леніна.⁣⁣⠀

Лоліта Мілявська, скріншот з instagram
Лоліта Мілявська, скріншот з instagram

При цьому Лоліта Мілявська зазначила, що в юні роки ніколи не ходила в мавзолей через те, що там завжди було багато людей. А вже коли вона подорослішала, що зрозуміла, що там робити нічого.

" Я ніколи не ходила дивитися на покійного тільки тому, що раніше були величезні черги.⁣ ⁣ Подорослішавши, стало очевидно, що з цікавістю розглядати небіжчиків, може тільки не дуже здорова психіка. А ще й дітей водити.⁣ ⁣Вистачить мумій в музеях багатьох країн світу.. Та й їх шкода, здається, що вони їжаться при кожному погляді.. Покійним потрібен спокій, навіть якщо вони історичні особистості", - написала вона.

Раніше повідомляли, Лоліта зізналася, чому залишила свою рідну дочку в Києві: "всього за півроку".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, дочки Світлани Лободи 3 роки, ніжні кадри підкорили фанатів: без Ліндеманна.

Знай.ua писав, Молода дружина Цекало почала "годувати" грудьми собаку: "моє почуття гумору…".