Slavia порадувала шанувальників запальними танцями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Українська співачка Slavia (Ярослава Хома), яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком - відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою), регулярно ділиться фрагментами свого життя.

На своїй сторінці в інстаграмі, де на неї підписано вже понад 21 тисячі читачів, вона постійно публікує фотографії, що показує її творчість або відпочинок.

У сторіз своєї соціальної мережі вона опублікувала відео, на якому танцює разом з двома чоловіками. З огляду на той факт, що на тлі грає її пісня 50 відтінків, а також вона зображує спів в мікрофон, швидше за все Славія готується до виступу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Одягнена вона в обтягуючі спортивні штани, топ і рожеві кросівки

"Як тобі танці? Залишай реакцію", - запитала Українська знаменитість своїх шанувальників.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юля " Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.