Українці поскаржилися на стан потягів Укрзалізниці, адже під час дощів у них протікає дах.
Відповідні кадри з'явилися у Телеграм-каналі "Чорний Список".
Так, стало відомо, що нещодавно потяг Маріуполь-Львів потрапив у Дніпрі під дощ. Проте, пасажирів не вберегло те, що вони перебували у вагоні, адже дах потягу дуже протікає.

У поїзді протікає дах, скріншот із відео
У поїзді протікає дах, скріншот із відео

На оприлюдненому відео видно, що через зливу калюжа утворилася просто біля місць пасажирів. При цьому вода також накрапає на особисті речі українців.
А тим пасажирам, які придбали місця на верхню полицю пощастило найменше, адже вони навіть не можуть відпочити там, адже ризикують промокнути. При цьому пасажири були вкрай незадоволені поїздкою у потязі Маріуполь-Львів, адже вони заплатили за комфорт, якого по факту не було.

У поїзді протікає дах, скріншот із відео
У поїзді протікає дах, скріншот із відео

"Поїздка в Укрзалізниці. Краса", - зазначив автор відео з потягу.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди з Києва в західні області: як курсуватимуть. Зокрема додатково з Києва курсуватимуть потяги до Закарпатської, Волинської та Хмельницької областей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", очевидець розповів подробиці загибелі 28-річного українця в поїзді Рахів-Київ: "Нічого не міг зробити".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що молодий українець трагічно загинув у поїзді на очах у дружини: "Впав з верхньої полиці" Поїздка в поїзді на верхній полиці трагічно закінчилася для 28-річного пасажира