21 червня - День літнього сонцестояння. Цей день є найдовшим у році, а вже після цього він щодня ставатиме все коротшим та коротшим.
Важливо цей день наповнити позитивом, любов'ю, комфортом, тому уникайте контактів з неприємними вам людьми. Не варто робити того, що проти вашої волі. Використовуйте потенціал літнього сонцестояння максимально, проведіть час на природі, купайтеся у водоймі або ж розпаліть багаття.

День літнього сонцестояння, фото gettyimages
День літнього сонцестояння, фото gettyimages

Цього дня важливо очистити своє тіло та душу. У очищенні душі допоможе особлива молитва до Святого Духа, яку варто читати 21 червня. Вона допоможе знайти вихід зі складних ситуацій та подарує спокій.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Молитва до Святого Духа
Господи, Царю небесний, Утішителю, Дух істини, умилосердися і помилуй мене, грішного раба твого, відпусти і прости мені недостойному все, чим згрішив я сьогодні як людина, а може навіть і не як людина, а гірше тварини.
Всі гріхи мої добровільні і недобровільні, свідомі і несвідомі, що вчинені мною через молодість або злу науку і зухвальство, прости. Помилуй мене, Владико, лінивого і недостойного раба твого, відпусти і прости мені, як благий і чоловіколюбець.
Щоб я, блудний, грішний і окаянний, спокійно ліг, заснув і відпочив, та, вставши, поклонився, і, оспівуючи, прославив пречесне ім'я твоє з Отцем і єдинородним його Сином нині і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Раніше повідомляли, Миколи, Іллі чи Павла? Чия ікона стане вашим оберегом по місяцю народження.

Як повідомляв Знай.ua, у Києво-Печерській Лаврі віруючі УПЦ відзначили пам'ять преподобного Агапіта лікаря.

Знай.uа писав, вбереже від хвороб і дасть сили у важкий час: чудодійна молитва Всевишньому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще