Сьогодні, 20 червня 2021 року, віруючі відзначають Святу Трійцю, яка збіглася зі святкуванням Міжнародного дня Отця.

Всі християни просто зобов'язані прочитати молитву в цей день, в ході якої можуть попросити просити і очистити їх гріхи, звертаючись до Трійцю. Крім того, українці також можуть попросити зцілити всілякі хвороби. Зараз пропонуємо вам ознайомитися з трьома найважливішими молитвами до цього дня, щоб у вас була можливість вибрати одну з них і прочитати в церкві або перед іконою, в затишному куточку будинку.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

***

В ім'я Отця-Бога, Сина і Духа Святого молимо про всепрощення і помилування в день світлий і святковий. Тричі єдиний Отець наш Небесний, підносимо слова радості в цей святковий день, знаходимося в домі твоєму і вклоняємося образам в надії на повчання і позбавлення від хвороб і гріхів, наші душі обтяжуючих. Проголошуємо віру істинну та передаємо з уст в уста слова подяки за життя наші В ДОБРІ і милості Твоєї. Молимося за кожного на землі живе, під твоїм поглядом мешкає. Благослови, Господи, на життя праведну в милості і благості. Дай нам, Боже, прожити її в шануванні Тебе та у вихованні дітей за заповітами твоїм незаперечним і єдино праведним.
Амінь.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

***

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Пресвята Трійці, помилуй нас; Господи, очисти гріхи наша; Владико, прости беззаконня наша; Святий, відвідай і зціли немочі наша, імені Твого ради.

Господи, помилуй (тричі). Слава Отцю, і Синові, і Святому Духу, і нині і повсякчас, і на віки віків, амінь.

***

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Пресвята Трійці, єдиносущна держава, всіх благих Вина, що віддамо тобі за вся, яже віддала єси нам грішним і негідним перш, ніж на світ произыдохом, за вся, яже воздаеши коемуждо нас по вся дні, і яже уготувала єси всім нам в веце прийдешньому! Подобаше убо, за толікія благодіяння і щедроти, дякувати тебе не словеси точию, але паче справи, храняще і исполняю заповіді Твоя: ми ж, страстем нашим і злим звичаєм внемше, в безчісленния від юності нізвергохомся гріхи і беззаконня. Цього заради, яко нечистим і оскверненим, не точию перед Трисвяте особі твоє нестудно явитися, але нижче імені Твого Пресвятаго ізрещі тяжеляше нам, аще б не ти Сама благоізволіла, у відраду нашу, сповістити, яко чистия і праведния любящи, і грішники кающіяся милуеші і благоутробне пріемлеші. Призри убо, про Пребожественная Трійці, з висоти Святої слави Твоєї на нас, многогрішних, і благе проізволеніе наше, замість благих справ, прііімі; і подай нам духа істинного покаяння, так зненавидівши всякий гріх, в чистоті і правді, до кінця днів наших поживемо, творяще Пресвяту волю Твою і славяще чистими помисли і благими діяннями солодке і чудове ім'я твоє. Амінь.

***

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Митрополит Антоній про свято Трійці - В цей день народжується Церква Христова

Як повідомляв "Знай.ua", віддали свої життя захищаючи Україну: на Донбасі вшанували пам'ять полеглих героїв

Знай.ua писав, Трійця-2021: головна молитва свята, що потрібно нести до церкви на освячення