Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться ділитися своїм досвідом. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Репяхова розмістила на своїй сторінці дуже милий знімок з малюком, на якому одягнено комбінезончик з написом "Народився в 2021". У підписі до кадру дружина Павліка зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.

"Це була перша одежинка, яку я купила Мишку ще тижні на 20 вагітності 🙈 Як же я на тебе чекала, синочку! Я коли була ще дитиною знала, що у мене буде син Міша. І ось він зараз у мене на руках. Мрії збуваються, головне сильно хотіти ❤️🧸", - написала Катерина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

син Репяховой і Павліка, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Дружина Віктора Павліка Репехова після пологів показала, як звикається зі статусом мами: "Міша їсть, і я хочу".

Нагадаємо, Віктор Павлік пішов у відрив, поки Катя Репяхова лежить у лікарні з маленьким сином.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов з гумором підтримав новоспеченого тата Віктора Павліка: "Пашко, вітаю!"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павліка Реп'яхова знову опинилася в лікарні після пологів: "Мені стало гірше". Дівчина повідомила про погіршення самопочуття.