Олександр Пономарьов порадував шанувальників черговим фото поруч з мотоциклом. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в Instagram.

Пономарьов є відомим українським естрадним співаком, композитором, актором і продюсером і автором ряду пісень.

У співака є вірний "залізний кінь", на якому він любить ганяти у вільний час. Коли в столиці хороша погода, співак не упускає можливість покататися на мотоциклі.

Цього разу артист поділився на своїй сторінці брутальною фотографією, на якій він позує в чорній шкіряній курточці і великих окулярах. Сам Пономарьов вибачився за вигляд і зізнався, що йому вдалося вирватися зі столичних пробок.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Перепрошую за прічесон, тільки шолом зняв! Щасливий, тому вирвався з пробок
, - написав знаменитий співак.

Підписники жваво відреагували на серію фотографій.

Яка принадність, стільки щастя в очах. Щастя може бути в малому, тільки потрібно бачити його"; "все добре, причесон майже не понівечений"; "Головне щасливий і усміхнений"; " Готова теж на таку зачіску. З Вами покататися"; "Молодець, Олександр! Вам вік не перешкода!
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "за хвилину до..." Олександр Пономарьов поділився кадрами із закулісся церемонії вручення Шевченківської премії. Відомо, що пісню Пономарьова "Чому" також виконали Микита Алексєєв, Артем Пивоваров і Дзідзьо.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розтопив серця українців щирістю: "Любіть, не соромтеся". Співак записав зворушливе відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "а де Цибульська?"