Михайло Заливако порадував шанувальників спільною фотографією з Ганною Богдан. Щаслива пара відпочиває в Туреччині.

Анна Богдан (Сторожук) працювала турагентом і моделлю. Її життєве кредо: не чекати приходу щастя в своє життя, а знаходити його кожен день. Ймовірно, така позиція допомогла їй перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

І це попри те, що на шоу у неї було багато серйозних конкуренток.

Нещодавно зіркова парочка поїхала разом на відпочинок до Туреччини. Це не дивно, адже сама переможниця останнього сезону обожнює подорожі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зокрема, на офіційній Instagram-сторінці Михайла Заливако з'явилася фотографія з Каппадокії. На знімку "Холостяк" обіймає свою жінку цілує на тлі шикарного пейзажу.

"Класно, коли разом завжди є що робити. Ще один політ-політ нормальний. І так, тобі йде червоний колір. А ви як часто ви можете відвідувати одну і ту ж країну?",- написав він.

Відзначимо, що сама Сторожук зізнавалася, що вони з Заливако планують поїхати в Каппадокію і незабаром на її офіційній Instagram-сторінці з'явиться багато фотографій.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.