Спекотні перфоманси навколо українських уболівальників та ігри збірної РФ на Євро-2020 продолжаются. Так, нагадаємо, що спеціально до Євро-2020 у Львові організували fan-zone з великим екраном. Показують там, звичайно, не тільки матчі збірної України - адже вболівальникам цікаво все, що відбувається на цьому святі футболу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Lviv Fan Festival. Рух до збірної" в мережі Facebook.

Особливо цікавими після скандальної історії з реакцією на українську форму стали росіяни. Тому не дивно, що під час матчу Росії та Бельгії львівські фанати тимчасово стали бельгійськими.

Фан-зона у Львові, скріншот: Instagram
Фан-зона у Львові, скріншот: Instagram

"Наливаємо за кожен гол"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Особливістю того вечора є обіцянка президента руху Козловського: "Наливаємо пиво за кожен гол збірної Бельгії". І наливати таки довелося чимало, адже Росія пропустила 3 м'ячі, а не забила жодного.

На радощах бізнесмен пообіцяв продовжити акцію на Lviv Fan Festival і на всі інші поєдинки Росії (при таких результатів їх буде ще два). Наступний матч відбудеться 16 червня, суперником росіян стане збірна Фінляндії.

Публікація Lviv Fan Festival. Рух до збірки, скріншот: Facebook
Публікація Lviv Fan Festival. Рух до збірки, скріншот: Facebook

"Нехай попарять"

Очевидно, що на вечір того дня у Львові вболіватимуть за Фінляндію - але пива, мабуть, вже не наливати за забиті фінами голи. Натомість на Lviv Fan Festival анонсували іншу акцію.

"Розіграш серед уболівальників 50 сертифікатів на похід у фінську сауну. Нехай фіни добре попарять гравців команди суперника!", - йдеться на сторінці заходу у Facebook.

Раніше повідомляли, як українці грали у футбол сто років тому: архівні фото команд Галичини.

Як повідомляв Знай.uа, українців можуть не пустити на матчі Євро-2020 в Бухаресті.

Знай.uа писав, УЄФА здивував "компромісом" щодо форми нашої збірної: більше Криму, Донбасу і "Слава Україні!".