Львів'яни не задоволені послугами "Львівгазу". Про це стало відомо з висловлювання місцевої жительки на порталі "Еспресо".

Львівняка розповіла, як спіймала "Львівгаз" на обмані і висловила своє обурення з цього приводу.

Жінка підкреслила, що постійно відсилає показання лічильника у "Львівгаз". Однак сервіси компанії періодично дають збій і ігнорують переданий показ, що істотно впливає на ціну.

Також львів'янка розповіла, що в квитанціях з'явилася графа "перерахунки", де було вказано 503,58 копійок не на її користь. Жінка звернулася в сервісний центр, де їй не змогли пояснити появу цього платежу, але підкреслили, що його потрібно погасити.

Крім цього в січні 2021 року жінка опалювала приміщення котлом на дровах і передавала низькі показання лічильника. Згідно з цими свідченнями оплата за газ повинна була скласти 105 гривень. Однак у квитанції була вказана сума 5 902 гривні за 844 куба замість витрачених 15.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У технічній підтримці пояснили, що стався системний збій, який не порахував показання передані жінкою і встановив середні дані для підрахунку.

Крім цього жінці не раз встановлювали невірну плату за газ і у неї виникло багато питань до сервісу компанії. У зв'язку з цим львів'янка написала скаргу в онлайн-кабінеті на порталі 104.ua.

"Тому, друзі, стежте свої оплачені квитанції, ретельно самі ведіть розрахунки газових проплат і пам'ятайте: для того, щоб розгортати щомісячні квитанції на оплату газопостачання треба мати міцні нерви і здоров'я!"- підкреслила жінка.

Квитанція про оплату за комуналку: zahid.espreso.tv
Квитанція про оплату за комуналку: zahid.espreso.tv
квитанція про оплату за комуналку: zahid.espreso.tv

Нагадаємо, що Комуналка для українців збільшилися більш, ніж в два рази за рік, дані Держстату

Як повідомляв портал "Знай.uа", влітку дешевше, взимку дорожче: українцям розповіли, як змінюватиметься ціна газу

Також, "Знай.uа" писав, що вибух газу потряс нічне місто-десятки загиблих і сотня постраждалих