На сторінці в Instagram відомої української актриси Вікторії Булітко з’явилася нова публікація, присвячена смерті 91-річного хореографа, легендарного Григорія Чапкіса.

Вона розмістила на своїй сторінці запис виступу на телешоу «Танці з зірками», у якому взяли участь вона, її партнер Дмитро Дікусар та сам Григорій Чапкіс.

«Останній Вальс!», - написала акторка, публікуючи відео виступу з Чапкісом.

У виступі Вікторія по черзі танцює то з літнім партнером Чапкісом, то з його молодим «віддзеркаленням» Дікусаром. Той номер вийшов дійсно дуже трепетним та елегантним, він розчулив багатьох глядачів до сліз.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Григорію Чапкісу земля пухом, царство небесне, довга пам'ять...», «Приємна людина була, в спілкуванні дуже поводився просто, вічна пам'ять чудової людини», - пишуть у коментарях розчулені українці.

Нагадаємо, раніше син хворого Чапкіса налякав українців, хореограф на межі. Про близьку смерть великого хореографа говорили вже давно. На відео можна було помітити, як сильно ослаб тоді легендарний хореограф. Григорій Миколайович вже ледве ходив.

Як повідомляє портал Знай.uа син виснаженого Григорія Чапкіса прилетів до хворого батька з Америки, і повернувся назад.

Також Знай.uа писав, як виглядали кохані жінки Григорія Чапкіса - їх за його життя було чимало.