Ведучі радіо Люкс ФМ вчергове розсмішили своїх слухачів. Річ у тому, що цього разу дівчата програли у грі "Основний інстинкт" і тому ведучій Тані Татарченко довелося виконувати завдання.
Відповідним відео поділилися на сторінці в instagram радіо "Люкс ФМ".
Так, стало відомо, що у грі "Основний інстинкт" цього разу програли дівчата. Цього тижня хлопцям допоміг виграти Арсен Мірзоян, тому ведуча Люкс ФМ Таня Татарченко була змушена виконувати завдання, яке вигадали для неї хлопці. Ведучій довелося посеред Києва стати на стільчик та прокричати "Я Таня Татарченко. Я дурочка-курочка". Це вона мала промовити три рази.

Таня Татарченко та Арсен Мірзоян, скріншот
Таня Татарченко та Арсен Мірзоян, скріншот

За всім цим спостерігав Заслужений артист України Арсен Мірзоян, який як справжній джентльмен подав руку телеведучій аби вона могла залізти на стільчик та ведучий Люкс МФ Слава Дьомін.

Таня Татарченко та Арсен Мірзоян, скріншот
Таня Татарченко та Арсен Мірзоян, скріншот

"Таня - дурочка-курочка🐔🤣 Цього тижня чоловіки перемогли у грі "Основний інстинкт" і Таня Татарченко виконує бажання😂", - сказано у підписі під відео.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян згадав свої пригоди без Тоні Матвієнко в "українській Антарктиді": валявся в снігу і сміявся на всі 32.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд