Відомий український артист Арсен Мірзоян має багатотисячну аудиторію шанувальників, тому він досить часто тішить їх новими хітами чи відеороботами. Щоб бути ближчим зі своїми фанатами він активний і у соціальних мережах, тут він ділиться новими фото чи моментами з життя.
Цього разу популярний артист розповів, що прямує на свою батьківщину. При цьому у дорозі з ним трапилася незвична ситуація, він ні про що не розмірковував та заодно читав книгу.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Згодом співак перегорнув сторінку, а там йому трапилося оповідання Віктора Пелвіна "Онтологія дитинства". У цьому Мірзоян побачив знак, що потрібно уповільнитися та більше помічати краси навколо, як це було у дитинстві.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

"Коли летиш на батьківщину свого дитинства і раптом, перегорнувши сторінку, бачиш: твій #poketbook пропонує тобі отакий діалог. А насправді чи можна поговорити з Богом, коли він говорить з тобою твоїм голосом?", - зазначив Мірзоян.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт просто на вулиці в Києві.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Приймаю душ, згадую..."