У Львові пенсіонерка хотіла покататися на електросамокаті, проте у неї нічого не вийшло. Тому жінка почала перекидати самокати.
Відповідне відео з'явилося у Телеграм-каналі "Типовий Львів".
Так, стало відомо, що у неділю, 6 червня пенсіонерка захотіла покататися на електросамокаті. Проте попри кілька спроб у неї нічого не вийшло, тому вона почала перекидати самокати.

Пенсіонерка у Львові, скріншот із відео
Пенсіонерка у Львові, скріншот із відео

"Бабця долучається до інновацій", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Типовий Львів".

Варто зазначити, що люди, які спостерігали за процесом кричали, що так не можна, але пенсіонерку не збентежили ні крики перехожих, ні звуки сигналізації. Тому вона й не зупинилася.

Пенсіонерка у Львові, скріншот із відео
Пенсіонерка у Львові, скріншот із відео

Скоріше всього, бабуся бачила, що люди просто підходять, стають на самокат та їдуть і подумала, що може так само. Але не вийшло, і вона вирішила перевернути усі самокати, які були поблизу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, стали відомі подробиці нападу на митрополита УПЦ у Вінниці. 5 червня біля Хрестовоздвиженського храму у Вінниці невідомий чоловік пошкодив автомобіль митрополита Варсонофія, розбив архієрейський посох, пошкодив церковне начиння.

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янка зробила крок з вікна 9 поверху, очевидці не можуть прийти до тями - "Вмить"

Знай.ua писав, у Києві зловмисники стягнули платіжний термінал: "Вирішили не морочитися"