Після оприлюднення фото нової форми збірної України з футболу російський сегмент інтернету вибухнув обуренням. Дійшло навіть до офіційного протесту російської сторони.

Однак в Україні на ці протести реагують спокійно і з гумором. Зокрема, очільник комітету збірних Української асоціації футболу (УАФ) Мирон Маркевич зазначив, що росіяни не мають права критикувати нову форму нашої національної збірної.

Нагадаємо, росіян обурило зображення карти України з анексованим півостровом Крим та традиційне гасло українців «Слава Україні!» - «Героям слава!».

Збірна України з футболу, фото: Twitter
Збірна України з футболу, фото: Twitter

Замість того, щоб критикувати українців, вважає відомий тренер, росіянам варто було б звернути увагу на власні допінгові скандали.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вимоги російської сторони Маркевич назвав «нахабством», повідомляє «Про Львів».

“Перш за все, хотілося б порадити цим “експертам” краще зайнятися допінговими скандалами, через які збірним Росії заборонено виступати на найбільших міжнародних змаганнях під своїм прапором і без гімну. А їхні нахабні вимоги щодо контурів кордонів України на нашій ігровій формі взагалі не витримують критики”, – обурився Маркевич.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляв "Знай.ua", " Кріштіану - не топовий": колишня зірка "Шахтаря" Малиновський розповів про заповітну мрію та італійську кар'єру

Знай.ua писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020