У Львові шукали трирічного малюка, який змусив понервувати і маму, і поліцейських. Про це розповіли в патрульній поліції України.

Як зазначається, до правоохоронців звернулася стурбована жінка, яка повідомила, що гуляла з трирічним сином на дитячому майданчику на вулиці Сихівській і не помітила, як малюк зник.

Матір разом із небайдужими громадянами та своїми знайомими майже годину розшукували дитину самотужки, однак безуспішно.

Тоді люди звернулися до поліції – і за кілька хвилин патрульний екіпаж виявив хлопчика на самокаті на вулиці Вернадського. Від місця зникнення малюк самостійно подолав понад два кілометри.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На щастя, із дитиною все добре, хлопчика повернули мамі. Їх обох відвезли до відділку поліції, щоб уточнити деталі події.

«Добре що не електросамокат, бо шукали б в Перемишлі», «У мене навіть телефону не було! Дитина виїхала з майданчика, почала дуже швидко їхати і я його втратила з поля зору! Усе. Бігала, питала всюди, а він біля дороги зупинився і чекав на переході», - розповідають у коментарях українці.

Нагадаємо, що у Києві зник зухвалий хлопчина з татуюванням на шиї - "Дрібний гангстер!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік у гонитві за пляшкою горілки взяв у заручники трьох перехожих: погрожував ножем мамі 3-річної дівчинки

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві через розбірки водіїв на дорозі постраждала однорічна дитина- "Бризнули газом"