Український музикант, актор, учасник гурту Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, привітав з першим сольним концертом свою колегу Надію Дорофєєву, з якою він ще недавно співав в одному гурті "Время и Стекло".

Так, 32-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram свіжі фотографії, зроблені на концерті Dorofeeva. Відомо, що Позитив навіть виходив на сцену до Наді та виконав з нею стару пісню "Время и Стекло". У підписі до знімків Олексій подякував подрузі та її команді за прекрасне шоу.

"Дякую Наді Дорофєєвій і всій команді за прекрасне шоу, яке повинен побачити кожен! Надя! У супер шлях! І навіть був невеликий реюньйон "Время и Стекло", - написав Завгородній.

скріншот

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, навесні цього року стало відомо про розлучення Позитива з дружиною Анною, яка також є найкращою подругою Насті Каменських. Дівчина зізналася, що на цей болючий розрив пара наважувалася більше року.

Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/
Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/

Раніше ми писали про те, що Дантеса застукали з красунею-брюнеткою, Дорофєєва не підозрює: "Вона кайфова".

Нагадаємо, Позитив не оцінив "темні справи" колишньої дружини і Насті Каменських: "Я люблю... Завжди буду". Олексій Завгородній відреагував на зізнання своєї колишньої дружини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва і Позитив возз'єдналися.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес влаштував покатеньки з відомою моделлю: ноги від вух.