У Львові попрощалися з 12-річним хлопчиком, який трагічно загинув під час шкільної екскурсії.
Про це повідомляє "Уніан".
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 4 червня у Львові попрощалися із 12-річним Артемом, який трагічно загинув під час шкільної екскурсії на водоспаді Кам’янка. Прощання зі школярем відбулося у храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Фото: rupor.info
Фото: rupor.info

Під час церемонії, на яку прийшло дуже багато людей, кілька дітей знепритомніли – їх виводили з церкви, поїли водою, давали нюхати нашатир. Одній дівчинці довелося викликати швидку допомогу.

Під час прощання батьки хлопчика поводилися спокійно, але плакали. Мама притискала до грудей м’яку іграшку – очевидно, улюблену її покійного сина.

ФОТО: ФЕЙСБУК ЮЛІАНИ ПРАДЄД
ФОТО: ФЕЙСБУК ЮЛІАНИ ПРАДЄД

Варто нагадати, що 2 червня, під час екскурсії на водоспад Кам’янка загинув 12-річний учень №82. Хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. Рятувальники бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що Леонов з "татових дочок" втратив маму: легенді театру було 85

Як повідомляв портал "Знай.uа", померла молода Українка, яка боролася за життя після резонансної ДТП у Польщі: "Пішла до Господа"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві в госпіталі зупинилося серце хороброї снайперки - захищала Україну, незважаючи на рак