У Карпатах стався землетрус. Про це повідомили на Telegram-каналі "Новини Live".

4 червня в селі Манява Богородчанського району Івано-Франківської області зафіксували підземні поштовхи, які призвели до землетрусу.

Співробітники сейсмічної станції Карпатського регіону зафіксували поштовхи потужністю 2 бали за шкалою Ріхтера.

Місцеві жителі з приводу землетрусу до рятувальників не зверталися.

"4 червня в селі Манява Богородчанського району Івано-Франківської області було зафіксовано землетрус. Вимірювальні прилади сейсмічної станції Карпатського регіону показали поштовхи магнітудою 2 бали за шкалою Ріхтера. Звернень від громадян до ДСНС не надходило" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація каналу Новини Live: Telegram
Публікація каналу Новини Live: Telegram
Публікація каналу Новини Live: Telegram

Варто відзначити, що 2 червня було зареєстровано землетрус в районі Чорного моря. Про це повідомили на порталі Головного центру спеціального контролю.

Джерело землетрусу знаходилося в Чорному морі, на відстані 56 кілометрів від міста Балаклава, на глибині 27 кілометрів. Потужність поштовхів становила 4,0 бала за шкалою Ріхтера.

Землетрус, карта: gcsk.gov.ua
Землетрус, карта: gcsk.gov.ua
землетрус, карта: gcsk.gov.ua

Нагадаємо, що хмарочос несподівано почало трясти, сотні людей рятувалися втечею: 350 метрів бетону перетворилися на "желе"

Як повідомляв портал "Знай.uа", шестимісячний малюк дивом вижив після краху будівлі: сестру і батьків врятувати не встигли

Також, "Знай.uа" писав, що Японію сколихнув потужний землетрус: оголошена загроза цунамі