На Львівщині сталася НП, там під колесами вантажного потяга загинула 33-річна жінка.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівщини.
Так, стало відомо, що неподалік Львова вантажний потяг на смерть переїхав жительку Рудного. Жінка намагалася перейти колію у невстановленому місці, однак не встигла.

Зазначимо, що ця трагедія сталася ввечері 3 червня. Близько 19: 30 поліцейські отримали повідомлення, що на залізничному перегоні "Мшана – Зимова Вода" в результаті наїзду вантажного поїзда загинула жінка.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Правоохоронці встановили, що загибла була 33-річною мешканкою селища Рудне. Відомо, що коли ждінка переходила дорога у невстановленому місці, то слухала музику у навушниках. Від травм, отриманих в результаті наїзду, вона померла.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, що у Києві за водіями наглядатиме мотопатруль: "тепер не сховатися"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янин з великим сердем паралізував рух на дорозі: "Ця грудочка - жива!"

Також, "Знай.uа" писав, що дорогу не почистили: водій потрапив у ДТП через дорожні служби