У Львові попрощаються з 12-річним хлопцем, який загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам’янка.
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила мама хлопця Юліана Прадєд.
Так, стало відомо, що у Львові, у четвер, 3 червня о 20.00, у капличці храму Благовіщення Пресвятої Діви Марії, що на вулиці Пасічній, 83, відбувся парастас за 12-річним учнем 6-го класу львівської школи №82.

ФОТО: ФЕЙСБУК ЮЛІАНИ ПРАДЄД
ФОТО: ФЕЙСБУК ЮЛІАНИ ПРАДЄД

У п’ятницю, 4 червня, хлопця поховають. Прощання та чин похорону відбудеться у тому ж Храмі Благовіщення на вулиці Пасічній, а поховають школяра на Голосківському кладовищі.

Варто зазначити, що за день до трагічної загибелі школяра в родині відсвяткували його день народження. Хлопцеві виповнилося 12 років.

Варто нагадати, що 2 червня, під час екскурсії на водоспад Кам’янка загинув 12-річний учень №82. Хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. Рятувальники бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть.

Через трагедію класна керівниця отримала серцевий напад, її госпіталізували у Сколівську районну лікарню, також госпіталізували до медзакладу вчителя, який, рятуючи хлопчику життя, наковтався води та отримав переохолодження. Класна керівниця досі перебуває у реанімації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо, що Леонов з "татових дочок" втратив маму: легенді театру було 85

Як повідомляв портал "Знай.uа", померла молода Українка, яка боролася за життя після резонансної ДТП у Польщі: "Пішла до Господа"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві в госпіталі зупинилося серце хороброї снайперки - захищала Україну, незважаючи на рак