Відомий український гурт "Антитіла" має чимало прихильників. Тому на офіційних сторінках у соцмережах учасники гурту частенько тішать їх новинами чи цікавими моментами з гастрольного життя.
Цього разу на офіційній сторінці гурту "Антитіла" в Instagram артисти привітали українців з Днем захисту дітей. При цьому вони відзначили, що саме діти є найголовнішим у житті, адже вони це наше майбутнє.

Фото: instagram antytila_official
Фото: instagram antytila_official

Також учасники гурту опублікували кілька світлин з дітьми, які були зроблені під час їхнього туру HELLO, який успішно пройшов у 2019 році.

Фото: instagram antytila_official
Фото: instagram antytila_official

"З Міжнародним Днем захисту дітей! Вони - наше все! Майбутнє і цвіт!", - сказано у повідомленні гурту "Антитіла".

Для довідки:

День захисту дітей, також "День дітей", "Дитячий день" — свято, яке відзначають в різних країнах світу. В Україні відзначається щорічно з 1 червня 1998. Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вперше "Міжнародний день захисту дітей" відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Нагадаємо, Тарас Тополя та Арсен Мірзоян стали учнями легендарної спортсменки Анни Різатдінової: "Познущалася над нами".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя з "Антитіл" дав мудрі поради українським випускникам: "Наприкінці Happy End".

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя похвалився красунею-дружиною у вишиванці: "День з коханою".