У Львові втопили електросамокат у фонтані на площі Ринок.

Про це повідомили у фейсбук-спільноті "Так люблю той Львів, що бракує ми слів".
Так, стало відомо, що у Львові у фонтані у центрі міста виявили незвичну знахідку - прокатний електросамокат. Хто і навіщо так повівся із прокатним транспортом – невідомо.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Наразі подальша доля електросамоката невідома. Проте навряд він зможе працювати після того, як опинився у воді.
Користувачів мережі обурило таке поводження містян чи гостей міста з прокатним транспортом і вони вирішили залишити сої коментарі під фото.

"Те що до цивілізованої країни нам далеко останні роки розумію все більше ...", "Де поліція?! Де влада?!", "самокат-самокатом , мене більше лякає ота продовгувата рожева "паличка", очевидно вона теж когось дуже "задовбала", "Може комусь це смішно, але це сумно", "А з каналів Амстердама, і не тільки, скільки кожного року вичищають, бачили?", - такі коментарі залиши користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.